IQ Lighting logo

IQ Lighting

Linijska svetila

Linijska razsvetljava nudi neomejene možnosti kombiniranja svetlobnih učinkov in barv. Lahko jo uporabljamo za direktno ali indirektno osvetlitev. Z dodatnimi elementi ji lahko nastavljamo jakost, barvo svetlobe, jo avtomatsko prižigamo in ugašamo, nastavljamo scene in še več.

Preberite več

Dekorativna svetila

Ustvarite harmonijo v prostorih, kjer bivate. Od tehnično minimalistične do razkošno baročne, vrhunski italijanski dizajn ali nemška Bauhaus šola - možnosti so neomejene.

Preberite več

Tehnična svetila

Svetila, ki zahtevajo najboljšo reprodukcijo barve svetlobe in dober izkoristek lumnov na watt. S tem pridobimo maksimalni prihranek na energiji in hiter povratek investicije.

Preberite več

24978

do sedaj izdelanih linijskih svetil

Preko

7000

zadovoljnih strank

Mnenja strank

Kaj o nas pravijo stranke?

4/4

Irena G. Irena G.


Hvala za dobavljena svetila! So že vgrajena v naši novi hiški in so zelo lepa. Hvala gospe Škorjanc za res profesionalen pristop, pomoč in navete pri izbiri! Res je OGROMNA razlika in privilegij, četi pri nakupu lahko pomaga tako profesionalna oseba.

4/4

Marinka P. Marinka P.


Z vašim podjetjem, predvsem pa z ga. Natalijo Škorjanc, sem imela zelo pozitivno izkušnjo. Moram jo pohvaliti, ker je res odlična svetovalka, ima posluh in prisluhne željam kupca, predlaga, pokaže, svetuje ... ni, da ni. Bila je tako odlična, da sem kupila vse luči, ki sem jih potrebovala v novi hiši.

Navdih

Virtualni razstavni prostor profilov za LED trakove

Vstopite v virtualno sobo, kjer si lahko ogledate profile za LED trakove proizvajalca Topmet!

Preberi več

Igra svetlobe z linijskimi svetili

Z linijskimi svetili smo osvežili prostore sanjske hiše mladega para.

Preberi več

CAMELEON sistem razsvetljave prostorov

Cameleon sistem je sodobna konfigurativna rešitev prilagajanja razsvetljave v prostorih. Inovativnost sistema se...

Preberi več