IQ Lighting logo

Storitve

Priprava Light book-a

Kaj je Light book? Light book je dokument o osvetlitvi prostora, ki ga pripravi strokovnjak za razsvetljavo. Gre za slikovni prikaz izbranih svetil, ki so najbolj primerna in skrbno izbrana za vaš dom ali poslovne prostore. 

Preberite več

Brezplačno svetovanje

Razmišljate o zamenjavi luči, pa niste prepričani, kaj izbrati?Opremljate stanovanje in se sprašujete, kako pomembna je svetloba za vas? Vas zanima, katere luči so najbolj primerne za vaš dnevni prostor, spalnico ali pisarno?

Preberite več

Izdelava osvetljenih ogledal po meri

Želite edinstveno, očarljivo in navdušujočo kopalnico, spalnico ali predprostor? Nudimo vam osvetljena ogledala po meri, ki bodo vaš prostor ne samo prijetno osvetlila, ampak tudi naredila privlačnega in prefinjenega.

Preberite več

Izdelava linijskih luči po meri

Izdelamo vam linijsko svetilko poljubnih dimenzij pripravljeno za enostavno montažo in priklop na električno omrežje. Poleg svetilk z LED trakom v alumijastem ohišju vam nudimo tudi stropne, stenske ali viseče svetilke primerne za generalno osvetlitev prostora. Linijske svetilke so primerne npr. za ambientalno osvetlitev, osvetlitev kuhinjskega pulta, omare, visečo svetilko nad mizo, stensko svetilko nad kopalniškim ogledalom, stropno svetilko za osvetlitev hodnika ali drugih...

Preberite več

Izdelava mape razsvetljave

Izdelamo vam načrt svetil v tlorisu skupaj z mapo svetil po pozicijah za lažjo predstavo in branje ponudbe glede na vaš objekt.

Preberite več

Svetlotehnični izračuni

Izdelamo vam svetlotehnični izračun, ki vam pove, koliko svetlobe boste imeli v posameznem prostoru. S 3D pogledom lahko predhodno ugotovite, kje se nahajajo sence in pod kakšnim kotom se lomi svetloba glede na določeno svetilko v prostoru.

Preberite več